Vendéglátás

A Coop Étterem Szeged szívében, a Nagyáruház földszintjén várja Kedves Vendégeit, naponta változó, 18-20 féle ételkínálatával. Itt mindenki megtalálja a kedvére valót, gyerekektől az idősebb korosztályig egyaránt. A főként magyar ételekre specializálódott konyha naponta készít rakott ételeket, tésztaféléket, frissen sülteket, köreteket, salátákat. Mindemellett kínálatunkban megtalálható az olasz vagy akár a mexikói konyha néhány ételkülönlegessége is. A kiválasztott fogásokat lehet helyben is fogyasztani, illetve elvitelre kérni.
Az ételek mellé egy üdítő, utána pedig egy finom csésze kávé és egy szelet sütemény elfogyasztására is lehetőség van. Friss sütemények széles választéka érkezik minden reggel éttermünkbe, melyek közül a legkedveltebbek a sport szelet, Erzsi kocka és a mignonok. Kávékülönlegességeink minőségi kávéból készülnek, igény szerint koffeinmentesen vagy laktózmentes tejjel is.     
    Lehetőség van reggelizni is,hétfőtől-péntekig 7-9 óráig. Ilyenkor frissen sütött bundás kenyérrel, rántottával, tükörtojással, szendvicsekkel várjuk vásárlóinkat. Reggelink mellé áruházunk sütödéjében helyben sütött pékárut választhatunk, például egy olívás stanglit vagy egy magvas háromszöget. Kísérőként az üdítő-automatánkból 3 fajta gyümölcslét is fogyaszthatunk a reggeli mellé.
Sok szeretettel várjuk új és visszatérő Vendégeinket !    

NYITVATARTÁS:
Hétfőtől- Péntekig: 7:00 - 19:00 óráig
Szombat: 8:00 - 16:00 óráig
Vasárnap: Zárva
Éttermünkben bankkártyával és Szép kártyával is fizethetNYITVATARTÁS:
Hétfőtől- Péntekig: 8:00 - 19:00 óráig

Szombat: 8:00 - 14:00 óráig

Vasárnap: Zárva

Éttermünkben bankkártyával és Szép kártya is fizethet