Coop Sándorfalva Zrt.

 

A COOP Szeged Zrt. 2020. augusztusában 100%-os tulajdonosa lett a COOP Sándorfalva Zrt.-nek.

Ennek az akvizíciónak a keretében a COOP Szeged Zrt. a megvásárolt Társaság irányítási pozíciójának tulajdonosává, illetve jogosultjává vált.

Alapítás: A COOP Sándorfalva Zrt. 2013.06.30-án a Sándorfalva és Vidéke ÁFÉSZ átalakulásával, annak jogutódjaként jött létre. 2014. július 31-el a társaságba olvadt a Sándorfalva - COOP Vagyonkezelő és Vagyonhasznosító Kft. A tevékenység megkezdésének időpontja 2013.06.30.

Tevékenységei: Élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem és ingatlan-bérbeadás.

Működési terület: Sándorfalva.

A COOP Szeged Zrt. az irányítás megszerzését követően a működési struktúrát átalakította. A hatékonyság javítása érdekében a Társaságot egy személyben vezérigazgató irányítja és a működéséhez szükséges további irányítási feladatok is a COOP Szeged Zrt-hez lettek delegálva, székhelye is megegyezik az anyavállalat székhelyével.

A COOP Szeged Zrt. célja az irányítás megszerzését követően a működés stabilizálása, a saját áruházainál megszokott színvonalú működés biztosítása. Az új tulajdonos elsősorban a kiskereskedelem fejlesztését tervezi, és az átvételre kerülő áruházban is be kívánja vezetni a COOP Szeged Zrt. áruházaiban már megszokott színvonalú szolgáltatásokat. Elsődleges cél a bolti informatikai rendszer és a COOP törzsvásárlói rendszer bevezetése, melynek keretén belül szervezzük a törzsvásárlói és a havi rendszerességgel bonyolított egyéb akcióinkat is. A hangsúly minden esetben a vásárlóközpontú kiszolgálásra, a vevői elégedettségnövelésre helyeződik át.

Így például az áruházak áruválasztékát és áruellátását a vásárlók igényeihez alakítjuk. A működés során meg kívánunk felelni vásárlóink - azon belül főként törzsvásárlóink - mennyiségi és minőségi elvárásainak beleértve áruházaink nyitvatartási idejét is. A működés folyamán biztosítjuk a vásárlók által kedvelt COOP standardokat is.

 

Tulajdonos:

cím: 6721 Szeged, Szent István tér 16.
telefon: 62/622-141
e-mailcím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A COOP Sándorfalva Zrt. alábbi ingatlanát a Coop Szeged Zrt már bérbe vette, és a hagyományos szegedi terület, a csongrádi és üllési hálózat áruházaival együtt a Coop standardok szerint működteti:

370.sz. Sándorfalva Coop ABC Áruház 6762 Sándorfalva, Alkotmány krt. 19.