Komplett Zrt.

A COOP Szeged Zrt. 2019. novemberében a KOMPLETT Zrt. többségi tulajdonosa lett, a megvásárolt Társaság irányítási pozíciójának jogosultjává vált.

Alapítása: A Komplett Zrt. a Komplett Ruházati Vállalat átalakulásával, 1991.06.30-án jött létre és kezdte meg tevékenységét.

Tevékenységi köre az alapításkori állapothoz képest jelentősen leszűkült, jelenleg egyedüli tevékenységként a Szeged Nagyáruházban lévő területén ingatlan-bérbeadással foglalkozik.

A COOP Szeged Zrt. az irányítás megszerzését követően a működési struktúrát átalakította. A hatékonyság javítása érdekében a Társaságot egy személyben a vezérigazgató irányítja és a működéséhez szükséges további irányítási feladatok is a COOP Szeged Zrt-hez lettek delegálva.

Az anyavállalat célja a költségek csökkentése, a működtetés racionalizálása, az épület egy Áruházként történő megjelenítése, hasznosítása. Egy egységes Áruházi megjelenéssel, a vevők felé történő egységes kommunikációval, az épület és környezetének rendbetételével a Szeged Nagyáruház ismét a közönség egyik kedvelt bevásárló helye lehet.